Nuorisojaosto 

Nuorisojaoston tavoitteena on ylläpitää nuorille kohdennettua toimintaa. Jaosto järjestää toimitiloilla kerhoiltoja ja osallistuu nuorten toiminnan kehittämiseen yhteistyössä koulujen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Jaoston vetäjä: Terho Pekkinen ja Sami Ahtioja

 

Vetouistelutiimi 

Vetouistelutiimi ylläpitää ja kehittää uistelevien jäsenten osaamista. Tiimi vastaa yhdistyksen jäsenten ja yleisten uistelukilpailuiden järjestämisestä. Tiimin jäsenet osallistuvat uistellen tapahtuviin kilpailuihin, kuten Lappi-Cupin osakilpailuihin. Uistelusta kertynyttä tietotaitoa vaihdetaan jäsenten keskuudessa. Tiimi järjestää vuosittain kauden avajais- ja päättäjäistilaisuudet, joissa kehitetään toimintaa ja palkitaan vuoden parhaiten menestyneitä uistelijoita. Toimintansa tukemiseksi tiimi hankkii pienimuotoista sponsorointia.

Jaoston vetäjä: Mauri Kåhlman


 

Onki- ja pilkkijaosto

Onki- ja pilkkijaosto ylläpitää ja kehittää jäsenten osaamista mainituissa kalastusmuodoissa. Jaosto vastaa toimintailtojen syöttien tilaamisesta toimitiloille. Maalis-huhtikuussa myydään torstaisin jäsenille pilkkikauden syöttejä. Toimitiloilla järjestetään toimintailtoja, joissa askarrellaan kalastusvälineitä. Järjestetään tutustumisia PM- ja SM-kilpailujen kilpailualueille ja jaetaan tietoa kilpailuissa menestymisen parantamiseksi. Lukuisten onki- ja pilkkikilpailujen järjestelyistä vastaa yhdistyksen hallitus.

Jaoston vetäjät:

Sami Ahtioja, Tapani Halttu, Ulla Pukema, Tomi Pekkinen ja Jari Vesaluoma