Tulosta

1. Kaikki kilpailevat samassa sarjassa. Kilpailuun osallistuvien tulee olla Veitsiluodon Kalamiehet ry:n jäseniä. Alle 16-vuotias jäsenen perheenjäsen voi osallistua kilpailuun. Tarvittaessa jäsenyys on voitava osoittaa.

 

2. Venekuntaan voi kuulua 1-2 kalastavaa henkilöä.

 

3. Kilpailupaikkana on Veitsiluodon Kalapaikan uuden altaan puoli tai muu ilmoitettu alue. Kilpailualueen ulkopuolella kalastaminen on kielletty.

 

4. Aika alkaa rannasta ja päättyy rantaan. Aika sovitaan tapauskohtaisesti.

 

5. Kelluntavälineiden käyttöä suositellaan. Alkoholin käyttö on kiellettyä.

 

6. Kilpailussa saa rantautua vain lähtö- ja paluupaikalla. Hätätilanteessa voi menetellä toisin. Kilpailun aikana veneet eivät saa kohdata ellei turvallisuus siihen velvoita. Hätätilanteessa auttamisesta johtuvasta esim. kilpailuajan ylitys ei aiheuta kilpailusta hylkäämistä.

 

7. Kilpailussa voi käyttää omia tai seuran veneitä. Veneen vuokraus on itse hoidettava. Uistelu tapahtuu vetäen. Vieheen heittäminen on kielletty. Vapoja saa olla käytössä kaksi. Molemmissa saa olla yksi viehe pyynnissä. Perho lasketaan vieheeksi. Veneessä saa olla kalastuksessa tarvittavia varavälineitä. Elektroniset laitteet ja luonnolliset syötit ovat kiellettyjä.

 

8. Kaikki kalalajit ovat kilpailussa hyväksyttäviä mutta niiden on täytettävä lainsäädännön ja säännöksien vaatimukset. Kalat tuodaan punnitukseen suolistamattomina. Kalojen yhteispaino ratkaisee venekunnan sijoituksen. Kalojen yhteispainon ollessa tasan sijoituksen ratkaisee suurin kala. Kertoimia ei ole.

 

9. Kaikilla 18 vuotta täyttäneillä ja kalastukseen osallistuvilla tulee olla voimassa oleva kalastuksenhoitomaksu maksettuna. Kilpailukortti on palautettava kilpailun päätyttyä.

 

10. Kaikki kilpailevat omalla vastuullaan. Tarvittaessa kilpailun järjestäjät voivat antaa lisäohjeita. 

 

Päivitetty 2018

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttötietoja varten. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön.