Veitsiluodon Kalamiehet ry on vuonna 1959 perustettu kaikille avoin vapaa-ajankalastajien yhdistys. Kotipaikkamme on Kemin kaupunki. Yhdistyksemme tärkeimmät toiminnot ovat kalastuskohteemme Veitsiluodon Kalapaikan ylläpito, kilpailutoiminta eri kalastusmuodoissa, kalamaja jäsenille Simojärvellä, nuorisotoiminta, jäsenedut, neuvonta ja kalastusmahdollisuuksien kehittäminen. Tunnetuin tapahtumamme on ollut Pitkäperjantain Lohipilkit - kilpailu, joka houkuttelee pääsiäisenä yli 1000 pilkkijää eri puolilta Suomea Kalapaikan jäälle. Pitkäperjantai- pilkit järjestetään toistaiseksi pienempi muotoisena. Tutustu aktiiviseen toimintaamme. Otamme myös uusia jäseniä, tule mukaan hyvään seuraan!

Katso Veitsiluodon Kalapaikan esite!

 

Toimintamme pähkinänkuoressa

- Ylläpidämme Veitsiluodon Kalapaikka nimistä vapakalastuspaikkaa Kemissä

- Järjestämme yli 30 kalastustapahtumaa vuodessa

- Jaostotoimintaa: vetouistelu, onki- ja pilkki, nuoriso

- Valistamme jäseniämme ja alueemme kalastajia kalastukseen liittyvissä asioissa

- Toimintaillat yhdistyksen tiloissa, jäsenpalveluja, kerhoja - kalastusvälineiden valmistusta. Tällä hetkellä ei yhdistyksellä ole toimitiloja.

- Jäsenetuina jäsenemme saavat Vapaa-ajan Kalastaja lehden, ilmaisia tapahtumia, kalamajan käyttöoikeuden, ilmaisia kalastuslupia  Simojärvellä, alennuksia kalastustarvikeliikkeistä. Keskusjärjestön ja piirin tuottamat palvelut ja jäsenedut.

- Yhteistyö koululaisten kalastuskoulutuksessa eri oppilaitosten kanssa

- Tavoitteenamme on parantaa jäsentemme ja alueemme kalastajien kalastusmahdollisuuksia kehittämällä kalastuskohteita ja lupajärjestelyjä

- Osallistumme kalastuksen päätöksentekoon Lapin vapaa-ajankalastajat ry:ssä, kalastusalueissa ja teemme yhteistyötä myös vesialueen omistajien kanssa

- Olemme Lapin Vapaa-ajankalastajat ry:n ja Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry:n jäseniä

 

Jäseneksi?

Liittyminen seuran jäseneksi

Perhekohtainen liittymismaksu 45 €, ei peritä alle 18-vuotiaana liittyvältä. Vuosittaiset jäsenmaksut: aikuiset 30€, nuoret 10€. Hallituksen jäsenet ottavat liittymisilmoituksia vastaan (nimi, osoite, syntymäaika, puh.). Seuramme on kaikille avoin rekisteröity yhdistys.

 Vuonna 2019 voi seuran jäseneksi liittyä maksamalla vain jäsenmaksun. Ota yhteyttä jäsenkirjuri Reijo Kursulaan esimerkiksi yhteystietosivulta yhteydenottolomakkeen kautta, laita viestiin nimi, osoite, syntymäaika ja puhelinumero, niin Reijo hoitaa asian eteenpäin.

 

Kalastusluvat

Myymme kalastuslupia Veitsiluodon Kalapaikalle. Lupa ostetaan mobiililupana täältä.

Luvan hinta 15€/kalenteri vrk tai 12€/8h kalenteri vrk aikana. Lisäksi myyjä perii 2€ toimitusmaksun.

Veneitä voi vuokrata hintaan 8€/8h Neste Lapintuulesta.

Katsothan myös kalastussäännöt Tapahtumat osiosta.

 Kalastuslupia myynnissä seuraavissa myyntipaikoissa:  Neste Lapintuuli 

Osoitteenmuutokset

Muuttaessasi uuteen osoitteeseen tee osoitteenmuutos Vapaa-ajan Kalastaja-lehden osoitteenmuutos-lipukkeella tai http://www.vapaa-ajankalastaja.fi/osoitteenmuutos/ Seuramme osoiterekisteriä ylläpitää Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön toimisto Helsingissä. Osoitteenmuutokset toissijaisesti jäsenkirjurillemme Reijo Kursulalle.