Vapaa-ajankalastajat peruvat kaikki SM-kilpailunsa

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) on päättänyt peruuttaa kaiken SM-tason kilpailutoimintansa huhtikuun loppuun saakka.

Suomen hallituksen suosittamaan huolellisuusvelvoitteeseen sekä kilpailuihin osallistuvien järjestäjien ja kilpailijoiden ikärakenteeseen vedoten SVK:n hallitus on tänäiltana kokouksessaan päättänyt peruuttaa kaiken SM-tason kilpailutoimintansa huhtikuun loppuun saakka.

Lisäksi SVK:n hallitus suosittelee vapaa-ajankalastajapiireille ja seuroille pilkkikilpailuiden peruuttamista tältä keväältä.

SVK:n hallitus toteaa, että kaikkien toimintaan osallistuvien terveyden ja turvallisuuden on oltava etusijalla. SVK seuraa edelleen tiivisti hallituksen ja THL:n koronaan liittyvää viestintää ja tekee tarvittaessa lisää rajoituksia harrastajiensa terveyden turvaamiseksi ja koronaviruksen leviämisen ehkäisemikseksi.

SVK haluaa kannustaa kaikkia omatoimisesti perheen ja ystävien kanssa hienon ja monipuolisen kalastusharrastuksen pariin.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Olli Saari, p. 050 339 4660, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
tiedottaja Jaana Vetikko, p. 050 525 7806, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

kalatalousasiantuntija, Marcus Wikström, p. 045 110 2126 (SM-kilpailut), Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.