Veitsiluodon Kalapaikan esite

Veitsiluodon kalapaikka – vuoden 2020 lähikalastuspaikka

Veitsiluto Fishing Spot – The Local Fishing Spot of the Year 2020

Veitsiluoto fiskeställe – årets närfiskeställe 2020

Ilmakuvaa kalapaikasta

 

Veitsiluodon Kalamiehet ry:n toiminta

Veitsiluodon Kalamiesten syyskokous on pidetty marraskuussa 2019. Hallitus on valittu sääntömääräisessä kokouksessa yhdistyksen sääntöjen mukaisesti. Hallituksen yhteystiedot ovat "Yhteystiedot"- kohdassa. Seura järjestää kilpailukalenterin mukaisesti 24 kilpailua vuoden 2020 aikana. Kilpailuja saattaa olla useampiakin, joten seuratkaa Lounais-Lapin ilmoituksia ja seurapalstaa. Kilpailukalenteri löytyy " Tapahtumat "-kohdasta.

Syyskokouksessa päätettiin, että seuran jäsenmaksu aikuisilta on 30 €, nuorilta 10 € . Vastineeksi jäsenmaksulle tulee VAPAA-AJAN KALASTAJA lehti ja seura järjestää edellämainitut 24 kilpailua vuonna 2020. Yhdistys maksaa myös osallistumismaksut SM-ja PM-kilpailuihin ja lisäksi muita korvauksia sopimuksen mukaan.

Veitsiluodon Kalapaikalla on Lapin ELY-keskuksen myöntämä kalastuskielto, joka koskee vapaata kalastusoikeutta ja on voimassa 26.06.2025 saakka, mikä tarkoittaa että kalastusta ko. alueella saa harrastaa vain Veitsiluodon Kalamiehet ry:n myöntämällä luvalla. Veitsiluodon Kalamiesten jäsenistä on viisi jäsentä suorittanut kalastuksenvalvojan kokeen toukokuussa 2015. Pohjapato on kunnostettu. Nämä edellä mainitut asiat mahdollistavat kalojen istutustoiminnan Veitsiluodon Kalapaikalla.

Uusi kota on rakennettu ja sitä voi vuokrata niin jäsenet kuin ulkopuoliset.

Seuran toimintaa pyritään kehittämään monipuoliseksi, jotta toiminta tyydyttäisi jäsenistöä.

Hallitus toivoo, että jäsenistö osallistuisi toimintaan runsain joukoin.

Pekka Rajala
Puheenjohtaja